sunnuntai 22. elokuuta 2010

13 tuntia

Testailin uutta Wild and Crazyn keltaista ;)
Huomenia täältä Oulusta. Ollaan lähdössä iltapäivällä takaisin Tornioon. Nyt vähän harmittaa, koska en voi enää ajaa yksipyöräisellä ;D Kotoa ei löydy, eikä tällä säällä voi täällä ajaa. Tuossa aamulla tuli testailtua sitten uusia lakkoja. Mavalan Wichitaa ja Wild and Crazyn keltaista. Tää Mavala kuivuu ERITTÄIN hitaasti. Tänään tuli muuten yhden lempiohjelmani toiseksi viimeinen jakso, siis parikyt minuuttia sitten. Mistä puhun? Tietenkin 13 tunnista. Se on ehkä maailman parhain ohjelma. Harmi, että se näkyy nykyään vain viikon välein. Ens viikolla on sit päätösjakso. Jänskättää iha kamalasti :D Alla vielä kuva vaaleanpunaisista kynsistäni. ;)
Mavalan Wichita. Klikkaamalla suuremmaksi & parempilaatuiseksi. ;)

3 kommenttia:

  1. Pahoittelen terävöittämisnapin raiskausta :P

    VastaaPoista
  2. Hihii, tajusin minäkin tulla tänne katsomaan! :D Täältä on kiva seurata, miten sun taidot kehittyy. Ihan mielenkiinnosta kysyn, meinaatko sä jotain koristeluja alkaa väkertämään jossain vaiheessa, vai tyydytkö ihan yksvärisiin kynsiin? Mietin vaan, kun monet koristeet, esim. kynsitarrat on niin tyttömäisiä, jotain kukkia ja sydämiä, et häiritseekö se sua? :D

    VastaaPoista
  3. Crayon, kyllä mä jossain vaiheessa alan näitä koristeleen. ;) Eikä ne tyttömäiset koristelut häiritse mua (eikä muitakaan, mut tunnetaan mun tyttömäisyydestä).

    VastaaPoista